En, ben jij een levensgenieter?

23 – 30 september 2023: Weekretraite met intuïtief schilderen, mindfulness, (sup)yoga en meditatie in de Creuse, Frankrijk

Ben jij een nieuwsgierige levensgenieter die niet terugdeinst om te blijven groeien? Iemand die kan genieten van de mogelijkheden die het leven haar biedt en de onvermijdelijke tegenslagen het hoofd kan bieden? Echt volop genieten wijst op levenslust. Hart en Ziel zijn in verbinding met jouw lichaam wanneer je geniet.

Terwijl het niet kunnen genieten een teken kan zijn dat je beheerst wordt door uitputting, verdriet, depressie of tegenslag. Je bestaat…maar lééf je ook echt? Geniet meer van het leven en steek meer tijd in jezelf. Door jezelf volledig te accepteren, nieuwe ervaringen op te doen en jezelf rust te gunnen.

Ontspannen, creëren en genieten tijdens deze reis op weg naar meer zelfliefde

sibleybell XL tent

Zelfliefde is waarschijnlijk de belangrijkste voorwaarde om ultiem van het leven te kunnen genieten. Natuurlijk hebben we allemaal onze ups en downs. Het leven heeft nu eenmaal zijn uitdagingen en allemaal krijgen we te maken met verlies en verdriet. Leven als een levensgenieter wil niet zeggen dat je continue gelukkig bent, los van tegenslagen en het leven als een leiendakje ervaart. Nee, de kunst zit hem in hoe je omgaat met deze tegenslagen. Hoe verwerk jij jou verlies? Mag jij van jezelf verdrietig zijn? Durf jij nog te dromen of heb je jezelf op slot gezet? Durf jij nog nieuwe uitdagingen aan te gaan of ben je bang de verkeerde afslag te nemen en vast te lopen? Het leven is een kunstwerk vol uitdagingen. Soms is het doek gevuld met heldere lichte kleuren en een ander moment met sombere donkere kleuren. Neem dan je penseel te hand en voeg zelf wat licht toe. Sluit je ogen, maak contact met je hart en luister naar de stem diep in jezelf. Wat zegt deze stem over jou?

Deze retraite is voor iedereen die:

 • wil onderzoeken waar ze staat in het leven
 • quality time met zichzelf wil ervaren
 • haar Zelfliefde wil vergroten
 • het leven in eigen hand wil nemen
 • wil ontdekken en leren meer open te staan voor het leven
 • toe is aan een week vakantie met een groep gezellige dames
 • even helemaal in de watten gelegd wil worden
 • toe is aan massage en healing, creativiteit en ontspanning
 • wil leren balanceren op een supboard (ervaring niet nodig)
 • in contact wil komen met haar innerlijke kunstenaar

Een women only retraite. Kom gezellig met je vriendin, moeder of dochter!

Programma

 • zaterdag: aankomst, samen eten en voorstelrondje.
 • zondag: een dag voor jezelf om even te landen en eventueel het mooie Creuse te ontdekken. ’s avonds meditatie en kampvuur
 • maandag: mindfulness ochtendwandeling ‘hoe beweeg ik door mijn leven’ ’s middags: intuïtief schilderen ‘loslaten is l(i)ef hebben’
 • dinsdag: subyoga ‘hoe vind ik mijn balans’ (willen/moeten) ;s middags: intuïtief schilderen ‘omarm de imperfecties’
 • woensdag: ontspanning voor lichaam, geest en ziel; een fijne ontspanningsmassage gevolgd door een soulhealing. ochtend of middag vrij in te delen.
 • donderdag: Bosbaden en meditatie ‘ben lief voor jezelf’ ’s middags: intuïtief schilderen ‘maak jezelf vrij’
 • vrijdag: lichte yoga oefeningen en meditatie op het water ‘ik ben wie ik ben’ ’s middags: intuïtief schilderen ‘leef in een tevreden tijd’
 • zaterdag: dag van vertrek
En...ben jij een levensgenieter?

Levensgenieters die de kunst van het loslaten hopen door te geven

Wij zijn Anja Dijkhuizen (Anjala) en Peggy van der Burgt (helder mindful). Beide woonachtig in het mooie Creuse net over de zuidelijke grens in Frankrijk. Een rustig, sereen en energievol gebied in Frankrijk. Onze optimistische liefde voor het leven laat ons mogelijkheden zien ook tijdens de donkere momenten. Door te relativeren en inspireren, met speelsheid, vrolijkheid en enthousiasme slaan we steeds weer nieuwe wegen in. Groeien, ontdekken en genieten middels de kracht van loslaten. Met deze week hopen wij de kunst van het loslaten te kunnen doorgeven. Weet je dat jij degene bent die jouw leven creëert? Laat los en durf te ontvangen.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan nu gelijk aan middels ons contactformulier

Wat zit er bij deze week inbegrepen:

Een all inclusief week om jou even helemaal te ontzorgen. Overnachten in een sfeervol ingerichte sibley bell tent of chambre d’hôtes kamer, ontbijt/lunch en diner, lekker wijntje bij het avondeten, schilder en yoga workshops, ontspanningsmassage en soulhealing.

We hebben geen mega groot complex, afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het zijn dat slaapruimtes gedeeld worden. (max 8-10 deelnemers)

Wat is mijn investering:

Deze all inclusief week bieden wij jou aan voor € 975,- (inclusief alle maaltijden en overnachtingen)

Schilderen met Anjala

En...ben jij een levensgenieter?

Anjala is al jaren actief met intuïtief schilderen en rouwverwerking. Met haar geheel eigen werkwijze en los van alle stromingen wil zij de kracht van het schilderen overbrengen.

Soulhealing en yoga met Peggy

En...ben jij een levensgenieter?

‘Luister naar de fluisteringen van je Ziel’ Als soulhealer en mindfulanalyst wil Peggy de belangrijkheid van het luisteren naar je Ziel benadrukken. Ons denken heeft vaak de overhand waardoor we de stem van onze Ziel niet meer verstaan.