Vakantie… De ultieme ontspanning!!

Er gaat toch niks boven een heerlijke vakantie? Even de dagelijkse gang van zaken loslaten en genieten van quality time met jezelf, je partner en/of je gezin. Even helemaal erop uit en een nieuwe omgeving ontdekken, genieten van vergezichten en prachtige natuur! Op zijn tijd een borreltje met een heerlijk stuk kaas. Eindelijk dat boek lezen wat al een heel jaar op je ligt te wachten maar waar je gewoonweg de tijd niet voor vind! Genieten van het zien van de kinderen die de tijd van hun leven hebben. Wat wil je nog meer?

Z’on vakantie op zich is natuurlijk al geweldig!! Maar misschien wil je nog wel een stapje verder… een beetje meer ontspanning… een beetje meer loslaten… een beetje meer ruimte creeren in jeZelf:

Voor een beetje extra ontspanning hebben we, voor de liefhebbers, een paar heerlijke aanbiedingen.

momenten van ontspanning

SUPYOGA

Heb je altijd al willen testen hoe goed je balans is op het water? Geef je dan op voor een middagje heerlijk ontspannen op het water. Geen rare fratsen en moeilijke kunstjes maar heerlijk relaxt, met het zonnetje op je gezicht, je favoriete yoga pose proberen op een supboard! Voor wie wil organiseren we elke woensdagmiddag een les.

supyoga

MEDITATIE

Op dinsdag- en donderdagochtend beginnen we de dag met een heerlijke meditatie. Niet te vroeg, jullie hebben immers vakantie… Maar van 9.30 tot 10.30 ben je van harte welkom om mee te doen met een meditatiemomentje achter op het veld. (als het weer niet mee werkt dan hebben we een mooie zolderruimte)

mediteren op vakantie

SOULHEALING

Een Soulhealing brengt lichaam, geest en ziel met elkaar in balans. Dit geeft ruimte aan je Ziel waardoor je het leven meer gaat ervaren vanuit je Hart. Je voelt je lichter, ontspannen en daadkrachtiger. Het leven is een mooie ontdekkingsreis. Zeker als we durven te luisteren naar onze Ziel en open staan voor prachtige nieuwe ervaringen.

soulhealing bij het water

Deze activiteiten worden begeleidt door jullie host Peggy van der Burgt. Voor deelname kan je inschrijven bij de receptie (uiterlijk een dag van te voren). Voor de meditatie en supyoga vragen we een bijdrage van E 10,00 per persoon en voor de Soulhealing E 50,00

Buiten het hoogseizoen om zijn jullie ook van harte welkom voor een individuele of duo retraite. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of kijk op onze speciale retraite website;