Camping

Op onze mini natuurcamping bieden wij vier ingerichte sibley bell twin tenten aan (opp. 24 m2). Ervaar het heerlijke buitenleven gevoel maar dan met het comfort van een fijn bed in een creatief ingerichte ruimte. Daarnaast bieden we ook een aantal plekken voor je camper, caravan of eigen tent.

Elke plek is voorzIen van elektriciteit en de sibley tenten hebben een gezamenlijke buitenkeuken. In het midden van de vier tenten is een vuurplek gecreërd waar ook gekookt kan worden met rondom heerlijke bankjes om op te zitten. Wellicht ook een idee om alle tenten gelijk te huren en gezellig met de familie of vrienden te genieten van een basic buitenleven? Of huur de plek af voor je retraite of workshop week.

op woensdag organiseren we een gezellige BBQ en gaan we met zijn allen samen aan tafel (optioneel uiteraard) met aansluitend een kampvuur. Op vrijdag is er een mogelijkheid om frites af te halen. Als de opbrengst van de moestuin goed is verkopen we verse groenten en evt. fruit in de receptie. Ook zijn hier zelfgemaakte jam, siropen, en verse kruidenthee verkrijgbaar en natuurlijk heerlijke ijsjes! Broodbestelling: voor 16uur opgegeven dan ligt het de volgende ochtend voor je klaar bij de receptie.

Reserveer nu je plek voor komend seizoen!