Vakantiehuis aan het water

tweepersoons vakantiehuis met tuin/terras aan het water

Ons volledig gerenoveerde 200 jaar oud vakantiehuisje staat klaar voor een bezoek van jou. Oorspronkelijk is dit huisje gebouwd als bakkerswoning. Onder in het huisje (waar wij nu het campingsanitair hebben gemaakt) is nog de omlijsting van de mooie broodoven te bezichtigen. Helaas is de broodoven zelf gesneuveld door de jaren heen. Het huisje is bereikbaar middels een stenen trap aan de zijkant. Staande op deze trap heb je een mooi uitzicht over het terrein en over onze mini natuurcamping. Naast het huisje is een privétuin waar je heerlijk kan genieten van de rust en ruimte om je heen. De tuin kijkt uit over ons zwemmeertje waar je geregeld een ijsvogel zal zien vliegen of een moerasbever die zijn rondje zwemt. Ook is er een doorkijkje naar het weiland van de buren waar de mooie franse koeien grazen en met een beetje geluk zie je de reeën hierdoor naar binnen gluren.

Inrichting vakantiehuis aan het water

Dit huisje is geschikt voor 2 personen, heeft een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met tweepersoonsbed en afgesloten badkamer. In de woonkamer vindt je een tweepersoonsbank, fauteuil, salontafel, boekenkast en een klein bureautje waar je heerlijk aan kan schrijven terwijl je over het terrein heen kijkt. Verder een eettafel met twee stoelen en een keukenblok voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een kleine oven, koelkast en koffieapparaat.

Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met tweepersoonsbed, een kledingrek en afgesloten badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Genieten van de gezelligheid tijdens het hoogseizoen of je onderdompelen in de rust in het naseizoen.

Je kan er voor kiezen om het huisje te huren in het hoogseizoen, voor de gezelligheid met onze andere gasten van de mini natuurcamping of de chambre d’hôtes (max. 30 à 35 personen) het samenzijn bij het kampvuur, het heerlijke geroezemoes van stemmen op de achtergrond, af en toe samen eten maar daarnaast ook alle ruimte voor jezelf. Onder het huisje zit het campingsanitair waardoor de aanwezigheid van de andere gasten niet ongemerkt zal blijven. Door het vele buitenleven in de zomer wordt dit niet als storend ervaren.

Wil je toch liever wat meer rust en privacy vermijd dan de schoolvakanties en kom buiten het seizoen om genieten van de rust en eenvoud op het Franse platteland.

Wil je komen genieten van ons vakantiehuisje aan het water?

Zie jij jezelf al zitten op dit mooie terras, genietend van de prachtige Franse natuur a la campagne? Reserveer dan direct het huisje. Heb je nog vragen aarzel dan niet om ze te stellen. We helpen jullie graag op weg naar een ontspannen vakantie?

Toe aan een moment helemaal voor jezelf?

Heb je er behoefte aan om er even helemaal alleen op uit te gaan? Aarzel dan niet om quality time voor jezelf in te plannen. Miscchien om nu eindelijk eens dat boek af te maken of die prachtige workshop uit te schrijven. Buiten het seizoen om bieden we het huisje ook aan voor individuele retraites met of zonder begeleiding. Voor meer informatie kijk hieronder (let op, je wordt naar een andere site doorgeleid)