Thema gezinsweek; ‘Back to Nature’. meivakantie 27-04-’24 t/m 04-05-’24

Kamperen in de meivakantie op een Natuurcamping in de Creuse, Midden Frankrijk.

Wil je er in de meivakantie even heerlijk tussen uit met je gezin? Ben je opzoek naar een doe-vakantie of heb je meer behoefte aan rust? Wij bieden een mix van deze twee. Kom heerlijk tot rust op onze mooie groene natuurcamping, gelegen in het mooie authentieke Creuse en geniet samen met je kinderen van een heerlijke vakantie in de natuur. Waar kom je beter op adem dan in de buitenlucht? Gun jezelf en je gezin een break met een natuurlijk oplaadpunt.

natuurcamping

Buitenactiviteiten in Midden Frankrijk

Wat is er nu heerlijker voor een kind dan zijn vakantie buiten door te brengen. In deze tijd van laptop, mobiele telefoon en spelcomputer kan het voor een ouder lastig zijn om zijn of haar kind nog naar buiten te krijgen. Maar hoe belangrijk is het voor een kind om in de natuur te spelen? Een van de mooiste herinneringen die ik heb van mijzelf als kind is dat ik in een boom heerlijk voor me uit zit te staren en mijn fantasie de vrije loop geef. Ik prijs mezelf erg gelukkig dat mijn ouders in hun vrije tijd ook graag de natuur opzochten. Spendeer deze meivakantie nu eens niet met proberen je kind achter zijn spelcomputer vandaan te krijgen maar boek op voorhand al een vakantie in het groen!

Afgelopen jaar hebben we hutten gebouwd. En dit jaar???? Gaan we misschien wel kijken of jullie vlot op het water blijft drijven.

Het programma van de meivakantie ‘Back to Nature’

  • Zaterdag; aankomstdag. Neem op jullie gemak de tijd om te ‘landen’ en schuif aan voor een lekkere maaltijd bij de table d’hôtes
  • Zondag; Een relaxdagje om bij te komen van jullie reis, de mooie omgeving in jullie op te nemen of een brocantemarkt te bezoeken. Vrij te besteden dag met ’s avonds een gezellig kampvuur.
  • Maandag; Starten we met het bouwen en ’s avonds weer een gezellige table d’hôtes. De rest van de week kunnen jullie aan het project werken wanneer het jullie uitkomt.
  • Dinsdag; Sport en Spel middag met o.a. weiland golf, voetbal en tafeltennis. De winnaar wint een leuke decoratie voor het project.
  • Woensdag; Een dagje om op eigen houtje de Creuse te bezoeken met in de avond een gezellige Bbq en aansluitend kampvuur.
  • Donderdag; Een speurtocht rondom het terrein waarbij de winnaar weer een leuke decoratie kan winnen voor het project.
  • Vrijdag; We leggen de laatste hand aan het project voor we s’ middags de winnaar bekend maken van de mooiste ???. We maken er een gezellige middag van met frisdrank en chips en ’s avonds sluiten we af met frietjes en een kampvuur.
  • Zaterdag; Helaas de dag van vertrek is weer aangebroken maar… jullie mogen altijd nog een keertje terugkomen.

Sport & Spel

Deze week is een combinatie van actief bezig zijn en relaxen. Zo hebben we afgelopen jaar het weilandgolf geïntroduceerd, een tafeltennis wedstrijd gehouden, punten gescoord met kegelen en penalty schieten.

penalty
penalty
weilandgolf
weilandgolf

Wat kost nu zo’n meivakantie in de Creuse?

natuurcamping
Op de Camping

Met je eigen tent, caravan of camper. Incl. twee maaltijden, bbq en frietjes voor het hele gezin. €525,- tot vier personen.

sibley bell tent
In een sibley bell tent

Kiezen julle voor een sfeervol ingerichte sibleybell tent, incl. twee maaltijden, bbq en frietjes voor het hele gezin. €675,- tot vier personen.

chambre d'hotes
In de Chambre d’hôtes

Of gaan jullie voor de gezellige familiekamer in de chambre d’hôtes, incl. ontbijt, vijf maaltijden, bbq en frietjes voor het hele gezin. €825,- tot vier personen.

  • Heb je nu meer dan twee kinderen niet getreurd er hoeft niemand thuis te blijven. We rekenen dan € 75,- per kind extra per week.

Wil je meer lezen over onze Natuurcamping?

Wil je meer informatie over onze natuurcamping, chambre d’hôtes en vakantiehuis kijk dan op de homepage

Enthousiast geworden en wil je reserveren voor onze meivakantie week?

Wil je gelijk reserveren voor deze week of weten wat de mogelijkheden nog zijn voor deze meivakantie neem dan direct contact met ons op.

nederlandse eigenaren